Samsø Yoga Retreat



>
q
Ī

14:30 - Arrival and check-in at Inspiratoriet

15:00 - Welcome & Intro to the weekend

- Tea/coffee and snack

17:30 - Gentle Afternoon Yoga (2 hours)

19:00 - Dinner

21:00 - Meditation (30 mins)

21:30 - Evening tea

Goodnight

Saturday

6:30 - Tea/coffee and snack available in the dining area

7:00 - Morning Meditation and Yoga practice (1 hour 30 mins)

8:45 - Breakfast

Free time to explore the nature, walk to the beach, read a book, relax...

13:00 - Lunch

14.00 - Optional intro to Permaculture part I (1 hour 30 mins)

15:30 - Afternoon tea/coffee and snack available in the dining area

- Silent hours in the common areas (2 hours)

Free time to explore the nature, walk to the beach, read a book, relax...

17:30 - Gentle Afternoon Yoga (1 hour 15 mins)

19:00 - Dinner

21:00 - Meditation (30 mins)

21:30 - Evening tea

Goodnight

unday

6:30 - Tea/coffee and snack available in the dining area

7:00 - Morning Meditation and Yoga practice (1 hour 30 mins)

8:45 - Breakfast

Free time to explore the nature, walk to the beach, read a book, relax...

11:30 - Optional intro to Permaculture part II (1 hour 30 mins)

13:00 - Lunch

15:00 - Afternoon tea/coffee and snack available in the dining area

- Silent hours in the common areas (2 hours)

Free time to explore the nature, walk to the beach, read a book, relax...

17:30 - Gentle Afternoon Yoga (1 hour 15 mins)

19:00 - Dinner

21:00 - Meditation (30 mins)

21:30 - Evening tea

Goodnight

Jonday

6:30 - Tea/coffee and snack available in the dining area

7:00 - Morning Meditation and Yoga practice (1 hour 30 mins)

8:45 - Breakfast

10:00 - Free time (1 hour 30 mins)

11:30 - Meditation and round-up on the weekend (1 hour 15 mins)

12:45 - Lunchpack to go and check out

Namaste and see you next time...

Small changes to the program might occur. Please, check the website regurarly moseholmyoga.com/retreats/samso-yoga-retreat/